Meldpunt misstanden binnen de hekserij en covens

Meldpunt misstanden binnen de hekserij en covens.

Hoewel meeste groepen binnen het occultisme en hekserij vredelievend zijn kan het voorkomen dat je in een foute groep beland.

Via dit formulier kan je een melding maken van misstanden binnen de hekserij/covens of andere type besloten hekserij groeperingen.

Vaak worden in dit soort groepen een geheimhoudingseed afgelegd wat naar buiten treden met wat er in de groep omgaat niet toestaat.

Wij willen via deze weg erop wijzen dat in misbruik situaties in een religieuze groep dit soort type geheimhoudingseed absoluut niet van kracht is. Eventuele consequenties die aan deze eed verbonden zouden zijn kunnen eenvoudig ontkracht worden.

Toch raden wij aan als je melding doet om dit altijd eerst te doen vanaf een email adres wat niet te herleiden is naar je groep of je persoon. In sommige gevallen kunnen wij adviseren om aangifte te doen en slachtoffer hulp in te schakelen.

Wij gebruiken voor deze melding een externe vrijwillige vertrouwenspersoon die verder geen directe band heeft met hekserij groepen maar wel ruime ervaring heeft met uitzoeken en constateren van misstanden.


    Gebruik geen Microsoft gehost email adres zoals outlook.com of hotmail.com/.nl wij kunnen niet op je bericht reageren wegens een blokkkade van Microsoft

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.