Start een Heksencafé

Start een Heksencafé

Als je meer contact wenst met gelijkgestemden in je regio of stad is het uiterst handig om zelf actie te ondernemen en een Heksencafé te starten.

Als je minstens één persoon kan overtuigen om met je samen in een café te zitten en gezellig te kletsen over hekserij onder genot van een drankje op een afgesproken dag dan heb je al je eerste officiële Heksencafé georganiseerd. Gefeliciteerd en blijf dit vooral vaker doen en maak het wereldkundig zodat meer mensen zichzelf bij jullie gezelschap kunnen aansluiten.

Dit soort bijeenkomsten zijn bedoeld om te dienen als een gezellige en ongedwongen maandelijkse sociale bijeenkomst voor gelijkgestemden. Dit kan bijvoorbeeld in een openbaar horeca etablissement om de drempel laag te houden.

Soms kan dit ook als huiskamer bijeenkomst worden georganiseerd als in je specifieke woonplaats wegens privacy redenen een openbaar horeca etablissement onpraktisch blijkt te zijn.

Dit soort bijeenkomsten hebben al jaren geleden bewezen een effectieve manier te zijn om gelijkgestemde mensen persoonlijk te ontmoeten.

Ga altijd even in gesprek met de café baas of het oké is dat je een met een groepje daar komt zitten. Vaak hebben ze geen problemen mee maar willen ze het wel van te voren weten als er een groepje komt.

Handig is een kleine website te maken waar je mensen voor informatie naar toe kan wijzen liever geen facebook pagina want niet iedereen gebruikt sociale media. Mocht je hulp nodig hebben met het maken van een kleine website wij kunnen je hierbij helpen.

Vergeet niet om dan de website van je heksencafé door te geven aan onze redactie zodat we deze op de covens/heksencafé pagina kunnen plaatsen zodat je deze ook daadwerkelijk gevonden word.

Bronnen: